RING SWAG


Cele prošle godine najaktuelniji trend je bio arm swag, ili arm candy, odnosno trend nošenja što više narukvica, po mogućstvu na obe ruke, u najrazaličitijim bojama, od različitih materijala, i različitog dizajna.
Ove godine arm swag je zamenjem ring swag-om. Dakle, prstenje će ove godine biti najaktuelnije. I kao sa narukvicama, nikada ne možete pogrešiti, i nikad ih ne možete staviti previše. Kombinuju se zlatni i srebrni tonovi, krupno i sitno prstenje, nose se bilo gde na prstu, znači, od nokta pa naviše. 
Bitno je da NEMA PRAVILA. Znači sve je je dozvoljeno. Nije akcenat na tome da li se nešto slaže ili ne slaže, već ruke treba da vam izgledaju kao da ste stavili svo prstenje koje ste našli u kući. :) (ne bukvalno). 
Takođe, to što imate prstenje, ne znači da ne treba da nosite i narukvice. Na taj način kombinujemo arm swag i ring swag. Dole možete videti varijante ring swag-a koje se meni, lično, najviše dopadaju. 
 
Jedini problem je što kod nas nije baš neki izbor prstenja, tj ja nisam apsolutno ništa našla. Međutim, sasvim lep izbor imate na asos.com, i setovi su oko 10e, što je zaista pristupačno. Ali s obzirom da je to sad najaktuelniji trend u svetu, dešava se da čim ih imaju na lageru, bukvalno u roku od 5 min nema ni jedan jedini komad. Ja tako jurim neko prstenje već mesec dana i jednostavno ne mogu da stignem da ga kupim. Ako idete u inostranstvo, jako dobar izbor ima u Forever21, H&M, River Island... Ove slike ispod su sa Asosa.